Specializați în fabricarea componentelor de precizie

Contact si informatii +40248206100

Despre Delta Rom Technologies, partenerul tau in fabricarea componentelor de precizei

Peste 22 de ani de experienta

Cu peste 22 de ani de experienta si cu un bogat portofoliu de clienti din diverse sectoare industriale, Delta Rom Technologies se prezinta astazi in fata dvs ca o companie matura, furnizor traditional pentru companii de prestigiu din industria diverse, precum industria auto, electronica, aviatie etc.

Cu un bogat portofoliu de produse, ce cuprinde pini pentru diverse componente electronice, contacte electrice, prize de putere, cablaje diverse, firma noastra priveste orice nou proiect cu increderea oferita de cei peste 20 de ani de experienta, oferind clientului solutii reale, coordonate cu bugetul alocat, incat proiectul sa fie dus la bun sfarsit in conditiile contractate.

S.C. Delta Rom Technologies a fost infiintata la sfarsitul anului 2000, reprezentand o importanta investitie franceza in Romania, in domeniulcomponentelor industriale de precizie.

Activitatea efectiva a inceput in martie 2001 cand au fost instalate si puse in functiune primele masini de productie si au fost angajati primii salariati ai societatii. Domeniul de activitate il reprezinta fabricarea de produse din domeniul mecanicii fine. Produsele Delta Rom Technologies sunt destinate fabricilor producatoare de piese electrice, electronice si de automobile.
In scopul realizarii acestei activitati, firma a fost dotata cu:

De asemenea a fost angajat personal in meserii precum cele de reglor, CTC-ista, prelucrator prin aschiere, asamblor cablaje. Activitatea productiva se desfasoara 5 zile pe saptamana, in ritm alert, in permanenta colaborare cu clientii si furnizorii nostri.

Firma isi achizitioneaza materiile prime, materialele pentru ambalaj si piesele de schimb din tari precum Franta, Italia, Suedia, Germania, Republica Ceha dar si din Romania. Principalele materii prime aprovizionate de firma noastra sunt :      

  • Fir metalic din Fe-Ni placat Cu      
  • Fir metalic din OL-INOX      
  • Fir metalic din Fe-Ni      
  • Conductori electrici      
  • Conectori si alte elemente de conectare

Productia realizata este exportata in proportie de peste 90 %.

Firma poate produce lunar cca 25 milioane componente pentru disjunctoare, cca. 25 milioane pini de conexiune pentru capsula detonatoare de la airbag precum si alte tipuri de piese de mecanica fina. De asemenea, producem si asamblam cca 80 mii cablaje/luna.

Cifra de afaceri anuala a crescut in mod constant, in anul 2022 fiind de peste 2,3 milioane Euro.

Datorita exigentelor impuse de catre clienti, firma a cautat sa-si imbunatateasca in mod permanent calitatea produselor furnizate. In acest sens, a fost pus la punct un Sistem de Management al Calitatii, iar in noiembrie 2002 a fost obtinuta certificarea ISO 9001 : 2000, iar in 2018 certificarea IATF 16949

Avand in vedere dezvoltarea din ultimii ani a industriei romanesti, una din directiile catre care actionam este si aceea de a identifica noi posibilitati de colaborare cu firme autohtone ce activeaza in domeniile enuntate (electric, electronic, automobile) sau cu potentiali furnizori care pot respecta niste standarde calitative comparabile cu cele europene.

Hai sa discutam despre proiectul tau

Cu o vasta experienta si un bogat portofliu de clienti, suntem in masura sa venim in intampinarea solicitarilor clientilor nostri cu solutii reale

Leave this field blank