Producția realizată este exportată în proporție de peste 80 %.
Firma poate produce lunar cca. 10 milioane conexiuni pentru diode DO35, cca 25 milioane axe pentru disjunctoare, cca. 25 milioane pini de conexiune pentru capsula detonatoare de la airbag precum și alte tipuri de piese de mecanică fină. De asemenea, debavurăm cca. 50 mii piese/luna și efectuăm tratamente de bombardare cu alice metalice asupra a 100 mii piese/luna și producem și asamblam cca 80 mii cablaje/luna.

Cifra de afaceri anuala a crescut în mod constant, în anul 2013 fiind de peste 1,8 milioane Euro.

Datorită exigențelor impuse de către clienți, firma a cautat să-și îmbunătățească în mod permanent calitatea produselor furnizate. În acest sens, a fost pus la punct un Sistem de Management al Calității, iar în noiembrie 2002 a fost obținută certificarea ISO 9001 : 2000 privind acest sistem, certificare efectuată de către SRAC (Societatea Romana pentru Asigurarea Calității).

Din anul 2005 societatea noastră își desfășoară activitatea într-o hală de producție nouă, concepută și dotata la nivel european, iar în anul 2015 a fost construită încă o hala, în felul acesta suprafața de producție dublându-se.